2010-09-20

Transfer Factor Tri-Factor™ , Chewable Tri-Factor® Formula


Transfer Factor Tri-Factoryra firminis užpatentuotas transfero faktorių koncentratas (patento Nr. 6468 534) iš karvių krekenų ir vištų kiaušinių trynių, 300 mg.
 
Produkte yra tikslinio poveikio transfer faktorių, nukreipti pries virusų sukeltas lėtines infekcijas:
  • H. pylori - helikobakterijų
  • Chlamydia pneumoniae – plaučių chlamidijų
  • Citomegalo viruso
  • 1 ir 2 tipo Herpeso viruso (Fabricant ir kt.)
  • Epstein-Вarr (Epšteino-Baro) viruso
  • Koksakio viruso ir kt.
Tai galinga parama imuninei sistemai! Eksperimentiniai tyrimai, vykdyti Rusijos Medicininių mokslų akademijos Blochino Onkologijos centre, parodė, kad Transfer Factor Tri-Factor stiprina natūralų ląstelių-kilerių  aktyvumą net 283%.
 
Transfer Factor Tri-Factor:
  • Padidina imuninės sistemos sugebėjimą atsiminti ankstesnes atakas, leidžiant organizmui greičiau reaguoti į pavojus sveikatai.
  • Duoda informaciją neparuoštas imuninėms ląstelėms apie potencialų pavojų kartu su veiksmų planu.
  • Padidina pavojaus sveikatai atpažinimo fazę, tuo sutrumpindamas ligos trukmę.
  • Stiprina imuninę reakciją ir subalansuoja ją slopindamas per aktyvią imuninę sistemą.
 
Firminis Transfero faktorių mišinys E-XF, sukurtas kompanijos 4Life naudojant užpatentuotą technologiją, yra bendro transfero faktorių iš karvių krekenų ir vištų kiaušinių trynių poveikio rezultatas. Moksliniai tyrimai parodė, kad toks sinergetinis poveikis yra daug efektingesnis, nei atskirų komponentų poveikis, ir padeda organizmui kovoti su ligomis ir infekcijomis, bei saugoti sveikatą visą gyvenimą.
 
Naudojimo indikacijos: Transfer Factor Tri-Factor rekomenduojamas kaip maisto papildas natūralų peptidų šaltinis, pagerinantis funkcinę imunines sistemos būseną, tikslinė TF Tri-Factor paskirtis yra specifinė imuninės sistemos aktyvacija kovojant visų pirma prieš mikrobus ,labiausiai kaltu dėl mikrouždegimų kraujagyslėse išvystimo plaučių chlamidijos, 1 ir 2 tipo herpeso virusų, Epšteino-Baro viruso, citomegalo viruso, koksakio viruso, infarkto, insulto ir skirtingų lokalizacijų trombozių profilaktikai. Esant bakterinėms infekcijoms (tonzilitui, faringitui, bronchitui, piodermijai, pielonefritui ir kt.), neštumo neišnešiojimui; neuroinfekcijai; kardiopatijai; aterosklerozei; asteniniems stoviams ir stoviams lėtinio streso fone; onkopatologijai spindulių ir cheminės terapijos fone.
 
Saugumas: Saugus natūralus produktas, kurio efektyvumas patvirtintas klinikiniais bandymais, atliktais keliose RF klinikose.
 
Nesukelia pripratimo.
 
Šalutiniai efektai: Nenustatyti.
 
Sudetis: Transfer faktoriaus Е-XF™ koncentratas 300 mg (iš karvių krekenų ir vištų kiaušinių trynių).
Notifikuota Lietuvoje: Valstybinė visuomenės sveikatos priežiūros tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos   http://www.vvspt.lt/maisto-papildai/index.php?search=&page=360  
Gamintojas: 4Life Research, L.C., Sandy, Utah 84070, JAV. JAV patento Nr. 646 853.
 
Gaminimo forma: Kapsulės želatinos apvalkale plastikinėje dėžutėje. Dėžutė užklijuota apsaugine plėvele po dangtimi.
 
Saugojimas: sausoje vėsioje vietoje
 
Kapsulių skaičius pakuotėje: 60 vnt.



 
4Life Transfer Factor® Chevable Tri-Factor® Formula
Pagrindiniai privalumai


·         Moko, stiprina ir balansuoja imuninę sistemą unikalios 4Life Transfer Factorių Tri- Factor formulės pagalba
·         Puiki alternatyva tiems, kuri negali nuryti kapsulės
·         Maloniai nustebins vaikus ir suaugusius  švelniu citrusiniu vaisiu skoniu

Galinga ir patogi apsauga

Skubate? Tiesiog pasiimkite pora 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formulės kramtomųjų tablečių ir galite keliauti! 4Life Transfer Factor Tri-Factor Formulės kramtomosios tabletės yra švelnaus citrusinių vaisių skonio, kurios taip pat leidžia jums mėgautis jūsų sveikatai teikiama patentuotos Tri-Factor Formulės nauda. 4Life Transfer Factor® Tri-Factor formulė vienija Transfer Factor intelektą ir NanoFactorTM  ekstrakto intuiciją, optimaliam imuninės sistemos reguliavimui, stiprinimui ir balansavimui, atsižvelgiant į tai, ko tuo metu jūsų organizmui labiausiai reikia.
Kuo šis produktas yra unikalus?

Transfer Faktoriai- tai labai mažos informacinės molekulės, kurios gali perduoti imuninę informaciją iš vieno organizmo kitam, pavyzdžiui, iš motinos orgnizmo į krūtimi maitinamo kūdikio organizmą.

NanoFactorTM ekstraktas yra 4Life patentuotas ekstraktas imuniteto stiprinimui nanofrakcijomis. Tai padeda sureguliuoti imuninės sistemos funkcijas taip, kad imuninės ląstelės žinotų kada imtis veiksmų, kaip veikti ir kada sustoti.

Transfer Faktorių ekstrahavimo procesas iš kiaušinio trynio yra apsaugotas JAV patentu Nr.6468534; kombinuotas procesas Transfer Faktorių ištraukimo iš priešpienio ir kiaušinio trynio žaliavų yra apsaugotas JAV patentu Nr. 6866868.

Nepriklausomos laboratorijos tyrimas parodė, kad Transfer Factor® Tri-Factor formulė didina Natūralių kilerių (NK ląstelių) aktyvumą 283%*. Natūralūs kileriai tai ląstelęs, kurios yra pirminėje imuniteto gynybos linijoje.


Papildomi produktai

RiteStart®
4Life Transfer Factor Plus® Tri-Factor Formula
4Life Transfer Factor RioVida® Tri-Factor Formula



* Bandymo rezultatai gauti aklo tyrimo metu, kuris buvo atliktas Rusijos Medicinos Mokslų akademijoje, vadovaujant Dr.  Anatolijaus Vorobjovo.